loading

Politică de confidențialitate

Contents

1. Categoriile de date prelucrate / link-uri către alte pagini de internet/aplicații 

2. Informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal 

3. Interacțiunea cu rețelele de socializare. 

3.1. Servicii clienți și asistență pe rețelele de socializare. 

3.2. Link-uri către rețele de socializare / plug-in-urile pentru rețele de socializare. 

4. Drepturile dumneavoastră. 

 

Vă rugăm să citiți cu atenție prezenta politică înainte de a utiliza această pagină de internet/aplicație deoarece explică modul în care vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal. Utilizarea acestei pagini de internet/aplicații indică faptul că ați acceptat prezenta politică.

 1. Categoriile de date prelucrate / link-uri către alte pagini de internet/aplicații

Acordăm o importanță deosebită vieții dumneavoastră private. Prin intermediul acestei pagini de internet/aplicații colectăm și prelucrăm diferite tipuri de date cu caracter personal. Prelucrarea poate include:

  • Informațiile pe care ni le furnizați atunci când accesați serviciile noastre sau pagina noastră de internet/aplicația precum: nume, prenume, adresă domiciliu, adresă de e-mail ;
  • Informații de care avem nevoie când raportați o problemă în legătură cu pagina noastră de internet/aplicația ;
  • Informații colectate cu ajutorul cookie-urilor;
  • Informații despre autovehiculul dumneavoastră și date specifice din contract, de care avem nevoie pentru funcționarea paginii de internet/aplicației (de exemplu, data achiziției, date de service) și pentru a asigura o experiență de utilizare pozitivă și cele mai bune servicii pentru autovehiculul dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii, accesați secțiunea 2.

Această pagină de internet/aplicație poate conține link-uri și către alte pagini de internet/aplicații privind alte Branduri ale Grupului PSA sau pagini de internet/aplicații ale partenerilor noștri, ale service-urilor autorizate, ale altor companii afiliate sau ale rețelelor de socializare. Atunci când faceți clic pe un astfel de link către orice astfel de pagini de internet pagini de internet/aplicații sau ale unei părți terțe, vă rugăm să aveți în vedere că aceste pagini de internet/aplicații au propriile politici de confidențialitate. Vă rugăm să verificați politicile lor de confidențialitate atunci când folosiți aceste pagini de internet/aplicații.

Această pagină de internet/aplicație poate conține elemente iFrame cu conținut aparținând altor pagini de internet/aplicații ale sau ale Grupului PSA sau altor pagini de internet/aplicații ale unor părți terțe. Așadar, nu suntem responsabili pentru conținutul părților terțe prezentat în elemente iFrame. Pentru informațiile publicate pe aceste pagini de internet/aplicații răspund exclusiv proprietarii paginilor de internet/aplicațiilor respective. Nu putem controla sau accepta nicio responsabilitate pentru conținutul de pe paginile de internet/aplicațiile independente și care oferă vizitatorilor acest conținut extern pentru confortul acestora. Drept urmare, când vizitați o pagină cu astfel de conținut, pot apărea cookie-uri de pe paginile de internet/aplicațiile acestor părți terțe. În ceea ce privește politica noastră de cookies, aceasta poate fi accesată la, politicile de cookies ale terțelor părți pot fi consultate pe paginile de internet/aplicații acestora.

2. Informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate în scopuri legate de gestionarea și soluționarea solicitărilor dumneavoastră, de către noi, în calitate de operator, după cum urmează:

Date/ Categorii de date (datele obligatorii sunt marcate cu *)

Scopuri de prelucrare

Date de identificare și contact (nume*, adresă de e-mail*; număr de telefon, adresa poștală (* dacă este cazul), detalii privind modelul autovehiculului de care sunteți interesat*, partenerul selectat*, interes privind soluțiile de leasing / finanțare, tip de solicitare (* dacă este cazul), date specifice privind flota de autovehicule (* dacă este cazul)

Contactarea, comunicarea și soluționarea solicitării dumneavoastră

Date de identificare și contact constând în (nume, adresă de email*)

Abonare/dezabonare buletin informativ

Date de identificare și de contact (nume*, adresă de e-mail*; număr de telefon, adresă poștală (* dacă este cazul), preferințe de contact), date de identificare a autovehiculului (de exemplu, numărul de identificare a autovehiculului (VIN)*, numărul de înmatriculare / plăcuța de înmatriculare, data primei înmatriculări), specificațiile cu privire la produs și service (de exemplu, model, nivel de echipare, motor), tip de service*, kilometraj, data/ora predării autovehiculului, data/ora ridicării autovehiculului, autovehicul de curtoazie

Înregistrarea și soluționarea solicitării de service

Date de identificare și de contact* (nume*, adresă de e-mail*; număr de telefon, date de identificare a autovehiculului* (VIN)*, numărul de înmatriculare / plăcuța de înmatriculare, data primei înmatriculări), specificațiile produsului*, kilometraj

 

Înregistrarea și soluționarea solicitării de evaluare a autovehiculului

Datele de identificare și de contact (nume*, număr de telefon)

Contactarea dumneavoastră cu privire la modul de soluționare a solicitării dumneavoastră

Informații colectate prin intermediul Cookies

Vă rugăm să accesați Politica de cookies pentru informații suplimentare.

            Elementele marcate cu un asterisc (*) de mai sus sunt obligatorii și reprezintă o cerință contractuală. Așadar, sunteți obligat/ă să furnizați datele cu caracter personal. Dacă nu furnizați informațiile, nu vă putem înregistra și soluționa solicitarea.

În funcție de comportamentul dumneavoastră de utilizator în timpul navigării paginii noastre de internet/aplicației noastre, este posibil să vi se afișeze o reclamă tip pop-up care să vă ofere un test drive sau un voucher pentru modelul de autovehicul care vă interesează.

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate pe o perioadă de zece ani după încetarea relației contractuale. În cazul în care v-ați dat consimțământul pentru utilizarea datelor în scopuri de marketing, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi stocate în acest scop timp de trei ani după ultimul contact cu noi. Datele de contact furnizate prin utilizarea serviciului de chat vor fi stocate pentru un termen de o lună de la încheierea sesiunii de chat. Pentru evitarea oricărui dubiu, nu sunt stocate înregistrări video/audio cu privire la sesiunea de comunicare pe chat.

Date/Categorii de date

Date de identificare, date de contact, date de identificare a autovehiculului în asociere cu date contractuale, date despre autovehicul și service, inclusiv specificații cu privire la produs și service, date tehnice despre piese și accesorii, date despre service, atelierul de service și vânzări.

 

Scopuri

-    Servicii clienți: de exemplu, invitații la evenimente, informații despre actualizări (tehnice) referitoare la autovehiculul meu sau orice servicii pentru acesta, notificări de termene pentru lucrări de întreținere/revizie

-    Informații clienți: date de contact, de exemplu, pentru comunicări despre autovehicule noi și rulate, oferte de finanțare și leasing, servicii dealeri, oferte de revizie și service sau măsuri de îmbunătățirea calității pentru autovehiculul meu

-    Publicitate: publicitate individualizată sau personalizată pentru oferte, produse și servicii și identificare și recunoaștere aferente.

-    Studii de piață și sondaje în rândul consumatorilor pentru a primi feedback legat de Opel produse și servicii (de exemplu sondaje privind satisfacția clienților, sondaje privind calitatea produselor sau serviciilor)

 

Destinatari

Trust Motors S.R.L. (Bld. Iuliu Maniu nr. 572-574, Sector 6, București) și [Opel Automobile GmbH] comunică datele mele cu caracter personal în scopurile menționate către furnizori de servicii IT implicați în această prelucrare, în special către:

 

  • PSA Automobiles S.A., 2-10 Boulevard de l’Europe, 78 300 Poissy, Franța
  • Capgemini (Capgemini Technology Services, 5/7 rue Frédéric Clavel – 92287 Suresnes Cedex - Franța) care poate contracta alți (sub-) împuterniciți, aflați în afara Spațiului Economic European (SEE) și prin urmare într-o țară fără un nivel adecvat de protecție a datelor. În lipsa unei decizii a Comisiei Europene privind caracterul adecvat al nivelului de protecție, sunt utilizate pentru transfer sisteme de siguranță adecvate, care în acest caz sunt Reglementările Organizaționale Obligatorii. Pentru a obține o copie vă rugăm să accesați acest link: https://www.capgemini.com/resources/capgemini-binding-corporate-rules/
  • Atos (Atos SE, River Ouest, 80 Quai Voltaire, 95877 Bezons cedex, Franța) care poate contracta alți (sub-) împuterniciți, aflați în afara Spațiului Economic European (SEE) și prin urmare într-o țară fără un nivel adecvat de protecție a datelor. În lipsa unei  decizii a Comisiei Europene privind caracterul adecvat al nivelului de protecție, sunt utilizate pentru transfer sisteme de siguranță adecvate, care în acest caz sunt Reglementările Organizaționale Obligatorii. Pentru a obține o copie vă rugăm să accesați acest link: https://atos.net/content/dam/global/documents/atos-binding-corporate-rules.pdf
  • IBM GBS France, 17 Avenue de l'Europe, 92275 Bois-Colombes, Franța
  • Salesforce (Salesforce.com EMEA Limited, Village 9, Floor 26 Salesforce Tower, 110 Bishopsgate, Londra, EC2N 4AY, Marea Britanie)

Partenerul Opel menționat mai sus comunică datele mele cu caracter personal personal în scopurile menționate către furnizori de servicii IT implicați în această prelucrare, în special către:

  • Fair Computer Systems, Ostendstr. 132, 90482 Nürnberg, Germania
  • Crane Kft. (1138 Budapest, Révész utca 27-29. 2. em. Ungaria)
  • Deutsche Post Com GmbH (Hansestraße 2. 37574 Einbeck, Germania)
  • Mehrkanal GmbH (Wilhelm-Beckmann-Straße 7., 45307 Essen, Germania)

 

3. Interacțiunea cu rețelele de socializare

 3.1. Servicii clienți și asistență pe rețelele de socializare

Ne puteți contacta și prin intermediul canalelor noastre de socializare. De exemplu, dacă ne trimiteți un mesaj sau postați ceva pe canalele noastre de socializare, putem folosi informațiile din mesajul sau postarea dumneavoastră pentru a vă contacta ulterior în legătură cu problema pe care ne-ați semnalat-o pe canalul de socializare pe care l-ați folosit. Pentru a vă oferi asistența pe care ați solicitat-o, vă putem solicita informații suplimentare prin mesaj direct sau privat, precum detalii despre problemă, nume, e-mail, VIN, telefon, adresă (oraș/județ) și/sau marca, modelul și anul autovehiculului. Informațiile pe care le furnizați nu vor fi folosite pentru marketing direct; cercetarea de piață pentru îmbunătățirea serviciilor și produselor va fi efectuată doar pe bază de date agregate (anonimizate).

Rețineți că nu trebuie să includeți date sensibile (precum informații despre origine rasială sau etnică, opinii politice, convingeri religioase sau filozofice sau date despre sănătate) în postarea sau mesajul dumneavoastră. Rețineți că dacă postați ceva pe un canal public de socializare, oricine îl poate citi.

 

 3.2. Link-uri către rețele de socializare / plug-in-urile pentru rețele de socializare

Pagina noastră de internet/aplicația include link-uri către rețele de socializare.

Pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când vizitați pagina noastră de internet/aplicația, nu folosim plug-in-uri pentru rețele de socializare. În schimb, link-uri HTML sunt încorporate în pagina de internet/aplicație, pentru a permite distribuirea simplă pe rețelele de socializare. Încorporarea link-ului previne o conexiune directă cu diferitele servere ale rețelelor de socializare, atunci când deschideți o pagină din pagina noastră de internet/aplicație. Atunci când faceți clic pe unul dintre butoane, se deschide o fereastră a browser-ului care direcționează utilizatorul către pagina de internet a furnizorului de servicii respectiv, unde (după ce v-ați conectat) puteți, de exemplu, utiliza butonul „Apreciază” sau „Distribuie”.

Dacă doriți să aflați informații despre scopul și volumul colectării de date, despre procesarea și utilizarea ulterioară a datelor de către furnizor și paginile de internet ale acestuia, precum și despre drepturile dumneavoastră și setările pe care le puteți configura pentru a vă proteja intimitatea, vă rugăm să consultați informațiile despre protecție a datelor ale furnizorului de servicii respectiv.

Facebook:   http://www.facebook.com/policy.php

Twitter:        https://twitter.com/privacy

Instagram:   https://help.instagram.com/155833707900388

You Tube:    https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

LinkedIn:      https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 

 4. Drepturile dumneavoastră

În calitate de persoană vizată, aveți drept de acces, drept de rectificare, dreptul la ștergere (dreptul de a fi uitat), dreptul de a restricționa prelucrarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a refuza prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastră, pe baza Art. 6 (1) lit. e) sau f) din RGPD sau în cazul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate în scopuri de marketing direct, în conformitate cu legislația aplicabilă.

Rețineți că drepturile dumneavoastră menționate mai sus sunt restricționate prin lege și este posibil să trebuiască respectate de noi doar în anumite condiții, prevăzute de lege.

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi actualizate oricând de noi, în calitate de operatori de date (de exemplu, vă putem modifica adresa).

Pentru a vă exercita dreptul de a depune o plângere (Art. 77 din GDPR) vă rugăm să contactați Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania, https://www.dataprotection.ro

Dreptul de retragere a consimțământului

Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul oferit în orice moment printr-o cerere  adresată. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Contact

Dacă doriți să vă exercitați drepturile de mai sus, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa:  

Trust Motors S.R.L. (Bld. Iuliu Maniu nr. 572-574, Sector 6, București). 
E-Mail persoană responsabilă cu protecția datelor: gdpr.opel@opelautomotive.ro

 

Partener Opel: MTR AUTO SERVICE S.R.L. (Str. Harmanului, Nr. 49A, Cod poștal 500250, Brasov)
E-mail persoană responsabilă cu protecția datelor: gdpr@materom.ro

 

 

Sus pagina