loading

Am trecut deja într-un nou an, însă dorim să ne îndreptam puțin atenția spre 2020, un an deosebit de dificil pentru noi toți, care ne-a schimbat viața și planurile și ne-a adus în fața unei noi realități, pe care poate ieri nu o credeam posibilă. Un an marcat de nesiguranță, de îndoieli și de noi și continue provocări. Cu toate acestea, am reușit să rămânem aproape de clienții noștri în tot acest răstimp și ne-am străduit să asigurăm în permanență servicii de calitate, la prețuri competitive, cu respectarea tuturor normelor de siguranță impuse de pandemie, aceasta fiind poate cea mai mare realizare a unui an atipic din toate punctele de vedere. Astfel am reușit, împreună cu partenerii noștri, să depășim momentele dificile din anul care a trecut.

Vă mulțumim celor care ne-ați ales ca partener și în 2020 si apreciem în mod deosebit atât încrederea acordată cât și fidelitatea dumneavoastră de zi cu zi. Ați fost cu adevărat remarcabili și toate acestea ne obligă să încercăm să devenim mai buni, mai competitivi în munca noastră si sa privim cu încredere spre ziua de mâine.

Urmărim și analizăm permanent părerea clienților noștri,  iar rezultatele obținute până acum nu ne arată altceva decat că am reușit să le oferim ceea ce ne-am propus:  profesionalism, servicii la standarde înalte și perspectiva unei relații de durată, bazată pe transparență, încredere și respect reciproc.

Orice situație în care poate astăzi nu am reușit să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor, nu reprezintă altceva decat provocarea ca mâine să fim mai buni în ceea ce facem, fiind deschiși oricând la dialog pentru a ne crește performanța profesională.

Pentru 2021, ne propunem exact același lucru: să dăm dovadă în continuare de profesionalism și să oferim aceleași servicii de calitate clienților noștri, să fim mereu optimiști si să oferim un zâmbet tuturor celor care ne trec pragul.

Vă mulțumim încă o dată pentru că ne-ați fost alături într-un an cu totul aparte și avem speranța că vom ramane în continuare prima dumneavoastră opțiune.

 

Conducerea MTR Auto Service

Sus pagina